Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Punajuuri 8.8g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g3.2g10kcal0.7g0g0.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.9g5.5kcal0.3g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g40kcal2.2g1.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko15g20kcal1.1g0.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.6g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g135kcal7.5g5.4g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252