Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Kukkakaali, tuore1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g8kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko15g4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g28kcal1.4g1.4g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876