Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi4.4g5.5kcal0.1g1.5g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Margariini 80% keskiarvo1.5g10kcal0g0g1.2g0g
Perunajauhot,rainbow2.9g10kcal0g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g85kcal1g14.4g2.8g0g
Valittu annoskoko15g42kcal0.5g7.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g21kcal0.3g3.6g0.7g0g
Arvot/100g100g288kcal3.4g49g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901