Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 10g31kcal2.6g0g2.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.9g6.4kcal0.2g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.8g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g85kcal6.6g0g6.8g0g
Valittu annoskoko15g43kcal3.3g0g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g21kcal1.7g0g1.7g0g
Arvot/100g100g291kcal22.6g0g23.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588