Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.2g2.4kcal0g0.4g0g0g
Korppujauho 0.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g3.6g4.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Puolukka 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g46kcal3.4g1.8g2.4g0g
Valittu annoskoko15g23kcal1.7g0.9g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.9g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g158kcal11.6g6.1g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667