Savuporojuureskeitto

Keitä juurekset ja perunat vedessä.

Voit myös freesata juurekset ensin.

Soseuta kypsinä sauvasekoittimella.

Lisää maitoa ( ei välttämättä) ja sulata joukkoon sulatejuusto.

Leikkaa sekaan savuporosilppua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g2.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavupaisti (Pirkka), annos 8g0.7g1.2kcal0.2g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito (Valio)1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g12kcal0.8g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko15g6kcal0.4g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.1g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110919