Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä8.7g31kcal0.6g2.9g1.9g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g0.4g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 3.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)1.1g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g78kcal1.6g8.4g4g0g
Valittu annoskoko15g39kcal0.8g4.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.4g2.1g1g0g
Arvot/100g100g267kcal5.5g28.8g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587