Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g16kcal0.2g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko15g8kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g54kcal0.7g4.1g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174