Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3.8g6.5kcal0.8g0g0.4g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g20kcal1.8g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko15g10kcal0.9g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.5g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g68kcal6.1g4.1g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593