Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio0.5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g22kcal1.2g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g11kcal0.6g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.1g2g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965