Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)1.5g8.1kcal0g0g0.9g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%2g5.8kcal0.7g0g0.3g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g2.3g1.6kcal0.3g0.1g0g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g1.5g2.4kcal0.5g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.3g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g62kcal4g3.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko15g31kcal2g1.6g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal1g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g210kcal13.6g10.9g10.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314891