Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 5.2g5.8kcal1.1g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g32kcal2.4g1.8g1.2g0g
Valittu annoskoko15g16kcal1.2g0.9g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g107kcal8.1g6.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395