Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise1.2g3.3kcal0g0g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.9g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kevytkerma3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g48kcal2g3.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko15g24kcal1g1.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.5g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g162kcal6.7g12.1g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734