Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee13g24kcal2.3g0g1.7g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g66kcal4.6g0g5.2g0g
Valittu annoskoko15g33kcal2.3g0g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal1.2g0g1.3g0g
Arvot/100g100g226kcal15.6g0g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603