JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g3.8g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g18kcal0.6g3.4g0g0.2g
Valittu annoskoko15g9kcal0.3g1.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g60kcal2g11.3g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382