NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe4.9g17kcal0.3g3.5g0.1g0.3g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)7g13kcal0.8g0.4g0.9g0g
Rypsiöljy Eldorado0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g67kcal2.4g8g2.6g0.6g
Valittu annoskoko15g33kcal1.2g4g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal0.6g2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g228kcal8.2g27.4g8.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651