Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g3.5g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Salsa medium (Rainbow)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman2.8g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g40kcal2.8g3.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko15g20kcal1.4g1.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.7g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.5g10.9g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225