Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)1.2g0.6kcal0.2g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.2g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g13kcal0.8g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g6kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.7g2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536