Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g4.7g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g22kcal2g0.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g11kcal1g0.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.7g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262