Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2.7g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Keräkaali, 100g10g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Fondue, puolet paketista 220 g0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g21kcal1.6g1.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko15g10kcal0.8g0.7g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g70kcal5.4g4.7g2.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116