Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 2.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot1.9g5.4kcal0.3g0g0.5g0g
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g90kcal2.4g0g9g0g
Valittu annoskoko15g45kcal1.2g0g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.6g0g2.3g0g
Arvot/100g100g305kcal8.1g0g30.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207