Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g4.7g16kcal0.6g3.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g54kcal2.6g7g1.6g0.6g
Valittu annoskoko15g27kcal1.3g3.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.7g1.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g182kcal8.8g23.6g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145