Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala5.1g13kcal0.5g2.3g0.1g0.5g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio2.3g6.7kcal0.8g0g0.4g0g
Tonnikala vedessä 3.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.5g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g54kcal5.2g4.8g1.6g1g
Valittu annoskoko15g27kcal2.6g2.4g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1.3g1.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g183kcal17.6g16.2g5.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375