Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)5g8kcal1g0g0.5g0g
Punajuuri 3.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pavut,ruskeat suolaliemess1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g26kcal2.2g1.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko15g13kcal1.1g0.7g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.6g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g90kcal7.5g4.8g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259