Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi0.5g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1.5g1.6kcal0.3g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g7kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko15g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g23kcal2g1.3g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389