Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g3.9g14kcal1g2.3g0.1g0.4g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g34kcal2.4g5.4g0.2g1.2g
Valittu annoskoko15g17kcal1.2g2.7g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.6g1.4g0.1g0.3g
Arvot/100g100g115kcal8.1g18.1g0.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549