Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 5.2g2.7kcal0.6g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 5.2g2.2kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.9g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g32kcal1.8g4.6g0.2g0.8g
Valittu annoskoko15g16kcal0.9g2.3g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g1.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g107kcal6.1g15.5g0.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385