Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.1g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.8g2.2kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g19kcal1g0.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko15g9kcal0.5g0.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.4g2.7g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051