Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.5g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)5g1.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g12kcal1.2g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g6kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g40kcal4g2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139