Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore2.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu5.8g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)5.8g3.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g13kcal0.4g1.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko15g6kcal0.2g0.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.3g5.4g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500