Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g6.8g8.1kcal1g0.5g0.2g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g3.3g2.2kcal0.5g0g0g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g3.7g5.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g36kcal3.2g1.2g1.8g0g
Valittu annoskoko15g18kcal1.6g0.6g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.8g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g119kcal10.7g4g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179