Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g3.5g3.3kcal0.7g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Ingman1.2g3.2kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g19kcal1.4g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko15g9kcal0.7g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.7g1.3g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080