Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g12g19kcal2.6g0g0.9g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g44kcal5.2g1g1.8g0.2g
Valittu annoskoko15g22kcal2.6g0.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1.3g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g148kcal17.4g3.4g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449