Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7g3.9kcal0.6g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti0.6g3.1kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Soijajauho rasvainen 0.6g2.6kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 4.9g19kcal1.4g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g61kcal5.2g1.4g4g0.6g
Valittu annoskoko15g30kcal2.6g0.7g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal1.3g0.4g1g0.2g
Arvot/100g100g204kcal17.4g4.7g13.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595