Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.6g15kcal1.2g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1.9g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Edamer Viipale, annos 18g1.9g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g54kcal4.2g0.2g4g0g
Valittu annoskoko15g27kcal2.1g0.1g2g0g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1.1g0.1g1g0g
Arvot/100g100g182kcal14.2g0.7g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249