Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g2.3g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Juuriselleri 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Fenkoli, annos 100g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g2.3g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g17kcal0.6g3g0.2g0.8g
Valittu annoskoko15g9kcal0.3g1.5g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2g10.1g0.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840