Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.6g11kcal1.2g0g0.7g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1.9g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g1g0.9kcal0.1g0g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g41kcal3.6g1.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko15g21kcal1.8g0.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.9g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g137kcal12g5.3g7.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706