Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)3.4g3.7kcal0.8g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g4.6g15kcal0.7g2.8g0.1g0.3g
Arkirae (Valio), annos 100g1.8g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Ketsuppi 0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)2.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g47kcal4g6.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko15g24kcal2g3.1g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1g1.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g158kcal13.4g20.8g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441