Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g2.6g10kcal0g2.5g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g3.7g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.1g6.3kcal0.2g0.1g0.6g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g1.4g2.5kcal0.2g0.1g0.1g0.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g91kcal1.2g11g4.8g1.8g
Valittu annoskoko15g46kcal0.6g5.5g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna8g23kcal0.3g2.8g1.2g0.5g
Arvot/100g100g305kcal4g36.7g16g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255