Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1.4g1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Herne 1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Isot katkaravut (rainbow)3.2g3.2kcal0.7g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Basilika, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g29kcal1.8g2.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko15g14kcal0.9g1.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal6g8g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652