Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 1.1g5kcal0.2g0g0.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Tomaatti 1g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g18kcal0.8g1g1g0g
Valittu annoskoko15g9kcal0.4g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g59kcal2.7g3.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143