Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 55g76kcal6.9g0.2g5.4g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g40g192kcal2.8g20.8g10.8g0g
Hermesetas-jauhe2g5.8kcal0g1.1g0g0.8g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen3g11kcal1.5g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1149kcal23.4g46.8g97.4g2.4g
Valittu annoskoko140g575kcal11.7g23.4g48.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna70g287kcal5.9g11.7g24.4g0.6g
Arvot/100g100g411kcal8.4g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038