Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g25g32kcal1g1.3g2.5g0g
Auringonkukansiemen 21g124kcal4.8g2.6g10.3g1.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g84kcal3.4g0.9g7.3g1.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale10g6.3kcal1g0.5g0g7.6g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g13g60kcal3.1g4.2g3.6g3.6g
Fiber husk (1rkl=10g)2.1g0.2kcal0g0g0g1.8g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g4.2g16kcal0.7g1.8g0.9g0.4g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g15kcal2.3g1.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g748kcal38.6g27.2g54g32.4g
Valittu annoskoko140g374kcal19.3g13.6g27g16.2g
Annoskoko puolitettuna70g187kcal9.7g6.8g13.5g8.1g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.7g19.3g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415