Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki29g16kcal2.5g1.5g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.9g0.3kcal0g0g0g2.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g5.8g33kcal1g0.4g2.9g0.7g
Kauralese 15g53kcal2.6g6.7g1.1g2.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g88kcal3.1g1g7.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%35g81kcal10.1g0.9g4.2g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g651kcal47.8g23.4g39.6g11.6g
Valittu annoskoko140g326kcal23.9g11.7g19.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna70g163kcal12g5.9g9.9g2.9g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.4g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658