Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 8.8g20kcal1.4g0g1.6g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g44g52kcal7.6g0.6g1.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 31g13kcal0.1g1.3g0g0g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Ruusukaali 16g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g200kcal19.2g8.6g7.2g2.4g
Valittu annoskoko140g100kcal9.6g4.3g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna70g50kcal4.8g2.2g1.8g0.6g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959