Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g35g137kcal0g34.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Raparperi 35g12kcal0.2g1.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g329kcal1.2g78.4g0.4g3.2g
Valittu annoskoko140g164kcal0.6g39.2g0.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna70g82kcal0.3g19.6g0.1g0.8g
Arvot/100g100g117kcal0.4g28g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731