Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)117g54kcal3.8g5.6g1.8g0g
Ohrasuurimo 20g64kcal1.6g12.6g0.4g1.5g
Kauralese 2.3g8.4kcal0.4g1.1g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g253kcal11.6g38.6g4.8g3.8g
Valittu annoskoko140g127kcal5.8g19.3g2.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna70g63kcal2.9g9.7g1.2g1g
Arvot/100g100g91kcal4.1g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993