Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 57g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Arkijuusto, Valio [330kcal]12g39kcal3.2g0g2.8g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g39g10kcal0.6g1.8g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g240kcal20g6.4g14.6g0.8g
Valittu annoskoko140g120kcal10g3.2g7.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g60kcal5g1.6g3.7g0.2g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188475