Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 6g3.8kcal0g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen3.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 23g6.8kcal0.1g1.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g60kcal2g8.6g0.8g3.4g
Valittu annoskoko140g30kcal1g4.3g0.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna70g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Arvot/100g100g22kcal0.7g3.1g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820