Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona58g39kcal7.1g2.3g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl29g107kcal8.4g0g8.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu36g46kcal4g0.1g3.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g31kcal0.9g5.6g0.2g1.4g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g5.2g6.4kcal0.4g0.8g0.2g3.6g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g463kcal41.8g18.6g23.8g10g
Valittu annoskoko140g232kcal20.9g9.3g11.9g5g
Annoskoko puolitettuna70g116kcal10.5g4.7g6g2.5g
Arvot/100g100g166kcal14.9g6.6g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101